MENIU

Tragedie în curtea școlii! Un copil de 11 ani a murit după ce a fost accidentat de o mașină, în Sibiu

Tragedie în Sibiu

Sfârșit tragic pentru un copil de doar 11 ani. Băiatul a decedat în curtea școlii din Gura Râului, după ce a fost acroșat de o mașină în timp ce se plimba cu trotineta electrică. 

Tragedia s-a produs duminică seară. 

Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, a intrat în curte pentru a parca autoturismul, în locul respectiv fiind și o parcare. 

”La data de 25.07.2021, în jurul orelor 20:53, Poliția Orașului Săliște – Secția nr.6 Poliție Rurală Orlat a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unități de învățământ din comuna Gura Râului a avut loc un incident în urma căruia un minor de 11 ani și-a pierdut viața. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, constatându-se, din primele cercetări faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de un localnic în vârstă de 19 ani, și o trotinetă electrică, condusă de un minor, în vârstă de 11 ani. Conducătorul autoturismului a intrat în curtea unității de învățământ, moment în care a acroșat trotineta electrică condusă de minor”,  a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.