MENIU

Tragedie în Covasna. Un polițist de 24 de ani s-a sinucis în sediul instituției

Un polițist din Covasna s-a sinucis / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Un polițist de 24 de ani a murit joi, la spital, după ce s-ar fi împușcat în cap, în sediul instituției unde lucra. Tânărul a fost găsit de colegii de la Poliția Orașului Baraolt.  

Când a fost găsit de colegi, polițistul prezenta semne vitale. La fața locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care l-au transportat de urgență la spital. 

”La data de 28 ianuarie, un agent de poliţie, de 24 de ani, din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt, a fost găsit de către colegii acestuia într-o cameră din sediul poliţiei, prezentând o plagă împuşcată la nivelul capului. La momentul în care a fost găsit, poliţistul prezenta semne vitale. La faţa locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care după intervenţie, l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. (...) Din primele verificări, este vorba de o tentativă de suicid”, a transmis IJP Covasna după incident. 

Din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva. 

”În legătură cu comunicatul emis anterior privind polițistul găsit împușcat în sediul Poliției Orașului Baraolt, cu regret vă informăm că acesta a decedat la spital. Gândurile noastre sunt alături de familia acestuia. Dumnezeu să-l odihnească!”, a revenit cu precizări instituția, după anunțul trist al medicilor. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a deschis un dosar pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii. 

Polițistul își desfășură activitatea în cadrul I.P.J. Covasna din anul 2019, fiind absolvent al unei școli de agenți de poliție, potrivit realitateadecovasna.net