MENIU

Tragedie în Botoșani. O femeie vindecată de Covid-19 s-a sinucis de teamă să nu-și îmbolnăvească familia

Tragedie în Botoșani. O femeie vindecată de Covid-19 s-a sinucis de teamă să nu-și îmbolnăvească familia

Caz tragic la Botoșani. O femeie vindecată de COVID-19 s-a sinucis de frică să nu își infecteze întreaga familie.

În vârstă de 63 de ani, femeia a fost internată în spital la începutul acestei luni, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Chiar ea a fost cea care s-a prezentat la spital, susţinând că are simptome specifice bolii. Pentru că suferea şi de o afecţiune neurologică, aceasta a fost internată pe secţia respectivă. Conform protocolului, aceasta a fost testată şi pentru Covid, rezultatul venind, aşa cum bănuia şi ea, pozitiv.

În repetate rânduri, femeia şi-a manifestat îngrijorarea de a nu-şi îmbolnăvi familia, deşi a fost imediat internată şi supusă tratamentului, ea fiind diagnosticată cu o formă uşoară a bolii. În spital a fost supusă tratamentului specific pentru noul coronavirus, însă starea ei de anxietate a continuat să se accentueze, scrie monitorulbt.ro.

Femeia a fost externată după două teste negative, însă nu a scăpat şi de temerea că ar putea transmite virusul celor dragi. Astfel, în dimineaţa zilei imediat următoare după externare, femeia a fost surprinsă în ultima fracţiune de secundă când era pe punctul de a-şi pune capăt zilelor în propria gospodărie. Aceasta a fost oprită de soţul ei, însă rudele nu au sunat la 112 pentru a cere ajutor cadrelor medicale, sperând că totul se va rezolva ulterior.

Din păcate, câteva ore mai târziu, familia a realizat că femeia nu era iar de găsit în gospodărie şi au început să o caute. Un membru al familiei a făcut descoperirea şocantă, femeia fiind găsită într-o anexă din spatele casei. Aceasta şi-a confecţionat un ştreang cu care s-a sinucis.