MENIU

TRAGEDIE în Arad: un bărbat a murit la locul de muncă după ce și-a prins capul la banda de sortare

Un bărbat de 51 de ani a decedat, astăzi, la locul de muncă, după ce și-a prins capul în banda de sortare de la o balastieră din zona Ineului.

Colegii victimei au sunat siderați la numărul unic de urgență 112, când și-au văzut colegul cu capul prins la bandă. Imediat după apel, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad din substația Sebiș, dar și elicopterul SMURD au fost trimise la locul accidentului de muncă, potrivit Aradon.

Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul victimei.

Potrivit Ecaterinei Isac, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, „astăzi, în jurul orei 10:15, la o balastieră din zona Ineului – mai exact în apropierea localităţii Bocsig – aparţinând unei societăţi comerciale din Arad, un angajat al societăţii (T.M.), în vârstă de 51 de ani, a fost prins de banda transportoare de pietriş, fiind omorât pe loc. Inspectorii de muncă s-au deplasat la faţa locului, în vederea cercetării cauzelor care au stat la baza producerii evenimentului”, a declarat Ecaterina Isac, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad.

Mai multe articole despre:
accident de muncă ambulanţă decapitat