MENIU

Tragedia din Colectiv. Gest emoţionant pentru tinerii care şi-au pierdut viaţa, la Brăila

Brăila a decis să onoreze memoria tinerilor care şi-au pierdut viaţa în timpul incendiului din clubul Colectiv şi, împreună cu locuitorii acestui oraş, să planteze câte un platan pe Faleză pentru fiecare persoană care a murit.

Primarul Aurel Simionescu a anunţat, miercuri, la sfârşitul şedinţei Consiliului Local, că îi aşteaptă pe consilierii locali, dar şi pe brăileni, sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 10:00, pe Faleză, unde vor fi plantaţi 50 de platani în memoria persoanelor care au murit în clubul "Colectiv", printre care se află şi un tânăr arhitect din oraş.

Până la momentul declaraţiei edilului, numărul celor decedaţi în urmă necruţătorului incendiu ajunsese la 50, scrie infobraila.ro.

"Sâmbătă, la ora 10:00, vreau să ne vedem pe Faleză. Seroplant a achiziţionat 50 de platani pe care să-i plantăm împreună în memoria acestor oameni care au decedat. Din păcate, avem şi noi un brăilean. Ne vedem sâmbătă dimineaţă şi să plantăm aceşti pomi că un gest simbolic. Acum sunt 50 de morţi, şi, din păcate, cifra va mai creşte", a spus Simionescu.

Mai multe articole despre:
Brăila incendiu colectiv omagiu colectiv