MENIU

TRAGEDIA de la SUCEAVA. Mesajul colegilor tinerei mame ucisă pe trecerea de pietoni, sfâşietor

Mămica ucisă pe o trecere de pietoni din Suceava a fost jandarm. Reprezentanții Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt în stare de șoc, după ce au aflat că Irina-Cristina Airinei a fost accidentată mortal, în timp ce traversa strada cu bebelușul în cărucior.

Ofițerul Irina-Cristina Airinei a murit pe loc în urma impactului violent, iar bebelușul ei se află în comă la spital. Jandarmii spun că femeia a fost foarte îndrăgită de toată lumea și se simțea împlinită atât profesional, cât și personal.

„Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009. Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă și plină de energie. Fetița ei, de 1 an și jumătate este grav rănită, însă cu șanse de supraviețuire. Ofițerul se afla în concediu de creștere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor. Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul foștilor săi colegi.

Ofițerul Irina-Cristina Airinei a murit pe loc în urma impactului violent, iar bebelușul ei se află în comă la spital.

Jandarmii spun că femeia a fost foarte îndrăgită de toată lumea și se simțea împlinită atât profesional, cât și personal.

Ofițerul de jandarmi Irina-Cristina Airinei a murit, miercuri, după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție din Suceava, în timp ce își plimba bebelușul în vârstă de un an și șase luni în căruț.

Şoferul în vârstă de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu. Autorul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Irina Airinei, care fusese purtător de cuvânt la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni, a fost reţinut de poliţiştii Biroului Rutier - Poliţia Municipiului Suceava şi este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Din cercetări a rezultat că şoferul conducea cu viteză un autoturism Audi A8 dinspre primărie spre centrul municipiului Suceava şi a intrat în plin în femeia care traversa regulamentar strada împreună cu copilul ei, în vârstă de un an şi jumătate.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, femeia fiind declarată decedată după ce manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns, iar copilul fiind rănit grav şi internat în Secţia de Neurochirurgie a SJU.
Mai multe articole despre:
accident jandarm Suceava mămică