MENIU

Accident teribil în județul Ialomița, pe DN21. 4 persoane încarcerate, a intervenit elicopterul SMURD

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 21 Slobozia-Brăila, în apropierea localității Iazu, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma coliziunii, 4 persoane sunt încarcerate, cu diferite leziuni. 

„Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență,, Barbu Catargiu” al județului Ialomița, a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, că pe raza localității Iazu, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate patru autoturisme și 11 persoane(7 adulți și 4 copii)”, a transmis ISU Ialomița.

La fața locului au ajuns 3 echipaje de salvatori ale Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit patru echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD Constanța.

Victima încarcerată, o persoană de sex masculin, conștientă și cooperantă, a fost extrasă dintre fiarele contorsionate și transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Alte două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare.

Celelalte 6 persoane (doi adulți și patru copii) au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior refuzând transportul la spital.