MENIU

Trafic deviat pe DN1 după inundații în Prahova - Apă și aluviuni în zona Gării Sinaia după ploile torențiale

Circulație blocată la Sinaia. Traficul a fost deviat, joi după-amiază, de pe DN 1, după ce carosabilul a fost acoperit cu apă şi aluviuni în zona gării Sinaia. 

Circulaţia pe drumul naţional 1, pe şoseaua de centură a staţiunii Sinaia, este blocată, joi după amiază, după ce drumul a fost inundat. 

Traficul a fost deviat, joi după-amiază, de pe DN 1, prin centrul oraşului după ce carosabilul a fost acoperit cu apă şi aluviuni la km 123+300, în zona gării Sinaia, informează Poliţia Prahova.

Situaţia a fost observată de către poliţiştii rutieri care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi, pentru că nu se putea circula în condiţii de siguranţă, aceştia au deviat traficul rutier pe zona centrală a oraşului Sinaia.

Mai multe localităţi ale judeţului, inclusiv Sinaia, s-au aflat sub Cod portocaliu de ploi şi vijelie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunţat că a intervenit la Sinaia pentru evacuarea apei din subsolul unui depozit al unui operator economic.

De asemenea, strada Cumpătu a fost inundată, însă apa a fost captată de sistemul de canalizare şi nu a mai fost nevoie de intervenţia echipajului de pompieri.

Mai multe localități din județul Prahova, printre care și Sinaia, se află joi , de la ora 12.00 până seara la ora 22.00, sub un cod galben de instabilitate atmosferică, emis de ANM. Cold

În plus, până la ora 13:40 a fost valabilă o atenționare meteo COD PORTOCALIU pentru localitățile: Măneciu, Slănic, Izvoarele, Drajna, Cerașu, Starchiojd, Posești, Teișani, Predeal-Sărari, Ștefești, Bătrâni, Cărbunești, Surani și Ariceștii Zeletin. Fenomene vizate: averse torențiale care vor acumula 35...40l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vantului, grindină, potrivit prahovaeconomica.eu.

Peste 20 de județe se află joi sub Cod galben de ploi torențiale și vijelii. În mai multe localități din județ ploua deja torențial.