MENIU

Trafic blocat pe DN1, între Sibiu și Brașov. Accident cu 3 victime, două au rămas încarcerate - FOTO

Un accident rutier grav a avut loc, joi, în județul Sibiu. Un autoturism și un camion au intrat în coliziune, iar în urma impactului, 4 persoane au fost rănite, două dintre ele rămânând încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii, de unde au fost cu greu extrase. 

În urma accidentului, pompierii sibieni au intervenit pentru descarcerarea a două persoane, bărbatul de 55 de ani și femeia de 74 de ani. „Bărbatul a suferit un traumatism facial acut, pneumotorax, a fost intubat și este transportat la UPU Sibiu, inconștient. Femeia a suferit o fractură la picior și o contuzie toracică, și a fost transportată la UPU Sibiu conștientă”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, citat de Ora de Sibiu.

Traficul a fost deblocat.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Sibiel, pe raza localității Cristian, la intersecția cu strada X (10), un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Săliște, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autocamion condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mârșa.

„Impactul a dus la rănirea conducătorului autoturismului și a celor doi pasageri din mașina pe care o conducea tânărul, un bărbat și o femeie. Cei doi pasageri sunt o femeie în vârstă de 74 de ani și un bărbat în vârstă de 55 de ani, ambii din Săliște”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Mai multe articole despre:
accident dn1 sibiu brasov trafic blocat 3 victime