MENIU

Accident cumplit, pe Dealu Negru - o persoană a murit și alte 3 grav rănite - FOTO

Un om a murit, iar alți 3 au fost răniți în urma unui accident cumplit petrecut pe Dealu Negru, drumul care face legătura între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Traficul a fost reluat pe ambele sensuri. În zonă s-a format coloană de aproximativ 5 kilometri în ambele direcții.

Update: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri ale DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 132+300 de metri, în localitatea Drăganu, județul Argeș, formându-se coloană de aproximativ 5 kilometri în ambele direcții.

Din primele informații, o platformă încărcată cu mai multe mașini și un autoturism s-au izbit frontal, mai multe persoane fiind rănite. Cel mai probabil de autotrenul a lovit autoturismul, unul dintre pasageri, o persoană de 60 de ani decedând pe loc, potrivit Arges Press.

„Accident rutier produs în localitatea Drăganu între un autoturism și o autoplatforma cu remorcă, încărcate cu autoturisme. Din primele informații, s-au identificat 4 victime, două din autoturism și celelalte două din transportor. În autoturism a fost găsită o femeie pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Cele două persoane din transportor nu prezintă leziuni grave, iar celălalt ocupant al autoturismului a fost preluat conștient de către echipajele medicale. Forțe și mijloace alocate: o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, două amulanțe SMURD de prim ajutor calificat și trei echipaje ale SAJ”, a transmis ISU Argeș.