MENIU

Totul despre cele mai mari reduceri la frigidere

Totul despre cele mai mari reduceri la frigidere. Aveți nevoie de un frigider, dar nu vreți să cheltuiți prea mult? În acest articol găsiți cele mai bune oferte de pe piață.

Site-ul eMag oferă reduceri consistente la frigidere, care ajung și la 40 la sută din prețul original.


Dacă vreți un frigider ieftin și bun, click AICI.

Totul despre cele mai mari reduceri la frigidere. Gorenje

Combina frigorifică Teka e dotată cu tehnologia Full No Frost, face parte din Clasa A+, având un consum redus de energie, și e realizată din inox.

Frigiderul dispune de o zonă de conservare, care este un mic compartiment acoperit, având un senzor și un vaporizator, ideal pentru legume.

Puteți achiziționa acest produs de AICI.

Una dintre cele mai economice combine frigorifice de pe piață, din clasa A+++, este produsă de Gorenje. Are o înălțime de 185 de centimetri și o capacitate de 329 de litri.

De asemenea, este dotată cu numeroase opțiuni, precum: Control Electronic Sensotech, Afisaj Led Pe Usa Cu Reglarea Temperaturii, Alarma Sonora Si Luminoasa Pentru Usa Deschisa / Temperatura Mare, Program Racire Rapida Supercool, Program Eco, Sertar 0°C "Zero&Fresh", Multi Box, Suport Sticle, Crisp Zone Cu Reglarea Umiditatii,Sertar Mare Congelator, Ionizator De Aer, Adapt Cool.

Puteți cumpăra acest excelent frigider, cu o reducere de 32 la sută, de AICI.

Totul despre cele mai mari reduceri la frigidere. Electrolux

Combina frigorifică Electrolux este extrem de încăpătoare, având o capacitate de 350 de litri. Este realizată din inox antiamprentă și face parte din clasa energetică A++.

Tehnologia Frost Free cu Multi Flow garantează un nivel optim de umiditate în frigider.

Vă puteți convinge de calitatea acestui frigider AICI.

Frigiderul Miele K are o reducere de 26 la sută. Este un frigider mic, pentru apartamente foarte mici. Ușa este reversibilă, atât în stânga, cât și în dreapta.

Temperatura este setată electronic, iar mânerele sunt de tip pârgie.

Acest frigider poate fi al vostru, cu o reducere consistentă, dacă îl cumpărați de AICI.