MENIU

Top 8 cele mai vandute telefoane la eMAG. Ce preturi au

eMAG are preturi foarte bune pentru mai multe telefoane mobile de top, atat de la Samsung cat si de la Apple, dar si alte branduri la fel de cautate.

eMAG – Intreg clasamentul celor mai vandute telefoane mobile poate fi consultat AICI.

eMAG are reduceri consistente pentru multe dintre telefoanele mobile de top. Am ales si noi 8 dintre cele mai apreciate si cu vanzarile cele mai mari de la eMAG si vi le prezentam detaliat, in cadrul articolului.

eMAG – Samsung Galaxy J5

Desi poate pare greu de crezut, telefonul J5 de la Samsung este cel mai vandut telefon mobile de la eMAG. In primul rand are un pret excelent, sub 1.000 de lei, insa tehnologia folosita este demna de un telefon de top: telefonul are dual SIM, functie 4G si o memorie de 16gb. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy A5

Si locul doi in acest clasament este ocupat tot de un telefon produs de Samsung si tot din gama Galaxy. A5 este un telefon chiar mai performant ca precedentul, are 16GB memorie si functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPhone 7

Telefonul mobil Apple iPhone 7 are 32GB memorie si este cel mai ravnit si mai cautat telefon mobil al momentului. Lansarea acestui telefon a generat multe discutii si multe aprecieri. Toate datele tehnice dar si pretul la promotie cu garantie de 24 de luni pot fi gasite AICI.

eMAG – Telefon mobil Huawei P8 Lite

Trecem din nou la un telefon foarte ieftin, probabil cel mai ieftin care prinde top 8 al celor mai vandute de la eMAG. Telefonul Huawei P8 Lite are dual sim, memorie de 16gb si 4g, iar culoarea telefonului este negru. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7 Edge

Varful de gama de la Samsung Galaxy este acest model de S7 Edge care are ecranul mai mare fata de modelul precedent, marginile frumos rotunjite pentru un design deosebit dar si pentru un acces facil la meniul telefonului. Acest telefon este dotat cu 32GB si functie 4G iar pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 EDGE

Un pret chiar si mai bun il are modelul ceva mai vechi S6 Edge care are si el marginile rotunjite, insa pretul sau este mult mai ieftin dupa aparitia pe piata a lui S7. Pentru cel mai bun pret, va recomandam modelul S6 Edge cu memorie de 32GB GOLD. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – iPhone 5S

Desi este un model foarte vechi de la Apple, inca se vinde foarte bine pentru ca prezinta toata calitatea pe care orice iPhone o are. 5S are un pret sub 1.500 de lei si memorie de 16GB. Oferta de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Huawei P9 Lite

Ultimul telefon care prinde top 8 al celor mai vandute telefoane mobile de la eMAG este Huawei P9 Lite care are capacitatea de a administra doua cartele sim deodata si are o memorie de 16GB. Oferta o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
telefoane emag