MENIU

Top 5 cele mai sexy fuste din colectia Andreea Raicu

Colectia Andreea Raicu vine cu o serie de fuste foarte sexy, la preturi excelente.

Toate fustele din colectia Andreea Raicu pot fi vazute AICI.

Am facut o selectie de 5 fuste sexy din colectia Andreea Raicu, care au si preturi foarte bune si pe care vi le recomandam cu toata increderea. Iata modelele, mai jos:

Fusta scurta cu fermoar la spate

Fusta scurta e utila atat pentru vestimentatia de zi cu zi, cat si pentru evenimentele de seara. Daca ai picioare frumoase si o silueta de invidiat, sau esti o persoana mignona, aceasta piesa este ideala pentru a-ti scoate in evidenta atuurile. Pretul fustei poate fi gasit AICI.

Fusta midi cu talie inalta

O alta fusta foarte interesanta, care iti scoate in evidenta feminitatea, gratia si rafinamentul, este acest model de fusta midi cu volan ce iti contureaza perfect o silueta eleganta prin evidentierea taliei. Este lejera, usor de purtat si accesibila. Oferta ei o puteti consulta AICI.

Fusta cu taietura dubla

In momentele dedicate seductiei, poarta aceasta piesa senzuala: fusta cu iaietura dubla. Linia creion clasica in combinatie cu decupajele laterale care lasa discret picioarele la vedere reprezinta doza ideala de eleganta si sex-appeal. Pretul fustei poate fi gasit AICI.

Fusta conica

Aceasta fusta conica este fabricata din piele ecologica si este o reinterpretare sexy a clasicei fuste creion. Despicatura care lasa piciorul la vedere da libertate de miscare si are, totodata, un efect de alungire a siluetei. Pretul fustei il gasiti AICI.

Fusta clos cu buzunare

Acest tip de croi iti va sublinia si subtia talia. Fusta clos cu buzunare este, astfel, perfecta pentru orice tip de silueta si poate fi adaptata atat intr-o tinuta office, cat si intr-una relaxata, de weekend. Pretul ei este AICI.

Mai multe articole despre:
null