MENIU

Top 3 zodii EXPERTE ÎN PAT

Top 3 zodii EXPERTE ÎN PAT

Fiecare zodie are calităţile ei, dar se pare că sunt unele care au ceva mult mai special şi aici ne referim la talentul sexual. Care este cea mai bună zodie în pat, rămâne că voi să apreciaţi.

1. SCORPION

Astrele şi Planetele ne dau de înţeles că Scorpionul este cea mai bună zodie când vine vorba de acest clasament- este cel mai bun la pat, un adevărat expert şi nu părăseşte "terenul" până când ambii nu sunt epuizaţi la maxim. Momentele petrecute alături de acesta sunt de neuitat, este adeptul jocurilor erotice şi nu va face nimic altceva decât să te atragă în mrejele lui şi să devii dependent de tot ce îţi oferă.

Este considerat a fi un amant perfect, un amant pasional şi desăvârşit deoarece reuşeşte să se implice întru totul în ceea ce face, cu sufletul şi mai ales cu trupul, scrie girly.ro. Caută parteneri pe măsură, care să fie la fel de activi, cu un apetit sexual la fel de mare şi cu o dorinţa extraordinară de a încerca mereu ceva nou.

2. TAUR

Poate nu v-aţi fi aşteptat, însă Taurul este pe locul doi în acest clasament. Este tot ce şi-ar dori orice femeie: trece de la iubire, romantism la duritate şi dominare în câteva secunde. Nu vei şti niciodată la ce să te aştepţi când intri pe uşă.

Este fidel şi de-a dreptul expert în ceea ce priveşte acest domeniu şi nu neapărat pentru că a avut foarte mulţi parteneri ci datorită naturii sale. Tot timpul îşi doreşte să facă sex şi apetitul său este mai mare decât orice, dar se limitează la o singură parteneră, dacă se poate, pentru toată viaţă. Sunt adepţii masajului erotic, al săruturilor şi le place ca actul în sine să dureze cât mai mult.

3. LEUL

Dacă va doriţi o partidă de neuitat, în mod clar trebuie să apelaţi la un nativ al acestei zodii. A fost votat cel mai exploziv şi cel mai energic când vine vorba de capitolul sex. Nu vă va dezamăgi niciodată aşteptările şi va munci din greu pentru a vă satisface, deoarece unu este regele junglei.

Domină şi cunosc cele mai bune mişcări pentru a-şi duce partenerul cu uşurinţă spre extaz. Sunt adepţii perversităţii sexuale.

Mai multe articole despre:
sex horoscop Pat zodii