MENIU

Top 10 perechi de pantofi de damă din colecția Bonprix

Magazinul online Bonprix are o ofertă interesantă la pantofi de damă. Iată câteva dintre cele mai interesante modele.

Întreaga ofertă de pantofi de damă o puteți consulta LA ACEST LINK.

Un pantof serios şi feminin care va accesoriza cu succes ţinutele şic, de ocazie. Material superior: imitaţie de piele; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Material superior: imitaţie de piele; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Pantofi eleganţi cu aspect super sexy, din imitaţie de piele lăcuită şic. Model cu toc tip cui, înalt de cca. 11 cm. Material superior: imitaţie de piele lăcuită; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Un model modern și feminin, toc de 7 cm, talpă ușoară și confortabilă. Se pot purta atât la o ținută de birou, cât și la una city casual. Material superior: imitaţie de piele întoarsă. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Pantofi pumps cu o formă clasică-elegantă, cu aspect de piele autentică, uşor de combinat la orice ţinută, fie la birou sau ocazii speciale. Model disponibil în culori frumoase, cu toc comod înalt de 6 cm. Material superior: imitaţie de piele; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: sintetic TPR. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Un pantof fermecător, care nu are voie să lipseacă din garderoba niciunei femei elegante. Model clasic cu toc-cui sexy, înalt de 10 cm. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Un model clasic, elegant! Material superior: piele întoarsă; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Un pantof catifelat şi sexy, care se remarcă prin talpa tip platou groasă de cca. 1,5 cm şi tocul cui rafinat, înalt de 10 cm. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Un model clasic şi elegant! Toc de 8 cm. Material superior: imitaţie de piele; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Cu baretă şi cataramă, toc de 7 cm şi un model confortabil. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.

Un model şic, cu aspect feminin! Marca Marco Tozzi. Toc de 10 cm şi talpă cu platformă de 1,5 cm. Material superior: material sintetic; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Întreaga ofertă de pantofi de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK.