MENIU

TOP 10 oferte la telefoane mobile smart pe care trebuie să le vezi-Prețurile sunt foarte avantajoase

Am selectat 10 telefoane mobile și ofertele cele mai interesante pe care le-am găsit în magazinul online quickmobile.ro.

Oferta completă de telefoane mobile de la QuickMobile poate fi consultată AICI.

În continuare vă prezentăm 10 oferte foarte interesante la telefoanele mobile smart care au reduceri importante. Prețurile sunt foarte avantajoase, iar modelele prezentate de noi ne-au atras atenția prin configurațiile puternice și extrem de avantajoase în raport cu bugetul pe care trebuie să îl alocați pentru achiziționare.

Telefoane mobile smart – iPhone 5S

Telefoanele de la Apple sunt cele mai râvnite de către utilizatorii de smartphones. Noi vă propunem o ofertă pentru iPhone 5S, un telefon ceva mai vechi din gama celor de la Apple dar care are acum un preț excelent de la Quick Mobile. Telefonul e dotat cu memroei de 16 Gb, folosește 4G și are culoarea auriu. Prețul poate fi găsit AICI.

Telefoane mobile smart – Samsung Galaxy S6

Un alt telefon mobil foarte râvnit și de ultimă generație este Samsung Galaxy S6 care are o memorie de 64 Gb, folosește funcția 4G și beneficiază de o ofertă foarte interesantă de la Quick Mobile pe care o puteți consulta în detaliu AICI.

Telefoane mobile Smart – Yota

Telefonul Yota are o reducere de preț de 50% în această perioadă, prețul său este unul accesibil pentru orice buget ți-ai propune pentru achiziționarea unui telefon smart. Telefonul folosește viteze 4G, are un display IPS LCD capacitive touchsceen de 4.3 inch. Toate detaliile și prețul sunt AICI.

Telefoane mobile Smart – Samsung Galaxy S4 Mini

Calitatea tehnologiei Samsung Galaxy S4 Mini este disponibilă acum la un preț mai mic cu 22%. Telefonul are disponibilă o memorie pe care se pot stoca imagini video și foto de 8 Gb și transferul de date se poate produce la viteze de până la 4G. Prețul e disponibil AICI.

Telefoane mobile Smart – BlackBerry

Telefonul Blackberry Q10 are o reducere de 20% în această perioadă și poate fi achiziționat cu un buget restrâns. BlackBerry Q 10 un telefon elegant, cu un design deosebit, realizat din materiale durabile si usoare. Acesta se prezinta cu un ecran Super Amoled de 3.1 inci. Dispune de un procesor Dual-Core 1.5 GHz, sistemul de operare este BlackBerry 10 OS, memoria interna este de 16GB si 2 GB memorie RAM, camera foto este de 8 MP.

Prețul acestui telefon poate fi găsit AICI.

Telefoane mobile Smart – Lenovo

O promoție interesantă cu reducere de 11% este disponibilă la Quick Mobile pentru telefonul mobil Lenovo S850 de culoare albastră care are o memorie de 16 Gb. Toate detaliile despre telefon și prețul le găsiți AICI.

Telefoane mobile Smart – Sony Xperia Z5

Telefonul Sony Xperia Z5 este un telefon smart de cea mai înaltă calitate, dotat cu un display IPS LCD Capacitive touchscreen de 5.2 inch, cu o memorie de 32 Gb. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Telefoane mobile Smart – Huawei

Telefonul mobil Huawei G8 se ridică la înălțimea unu smart phone de top, are un display de 5.5 inch, foarte generos și de mare calitate. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Telefoane mobile Smart – HTC One A9

Telefonul mobil HTC ONE A9 are o ofertă foarte interesantă de la Quick Mobile în această perioadă. Telefonul este unul de ultimă oră, dotat cu funcția 4g și o memorie de 16 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

Telefoane mobile Smart – Lenovo Vibe P1 Pro

Ultimul telefon pe care vi-l prezentăm este de la Lenovo și folosește o memorie de 16 Gb dar e dotat și cu 3 Gb RAM pentru o viteză mult mai mare. Display-ul are 5.5 inch. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
quickmobile telefoane mobile smart