MENIU

Top 10 alimente care elimină grăsimea abdominală

Top 10 alimente care elimină grăsimea abdominală

Cea mai bună cale de a scăpa de colăceii de pe abdomen este să urmezi o dietă săracă în calorii  și să faci exerciții regulate.

Iată ce alimente trebuie să conțină dieta ta!

Migdale

Aceste alimente nu sunt bogate doar în vitamina E și în proteine, ci conțin și numeroase fibre care oferă senzația de sațietate pentru o durată mai lungă de timp. Așa că mănâncă un pumn de migdale pe post de gustare.

Pepene verde

Pentu că acest fruct conține 82 % apă. Din acest motiv, te simți sătulă pentru mult timp. De asemenea, apa din penenele verde îndepărtează excesul de sodiu prezent în organism. Este bogat în vitamina C și o cană cu pepene verde conține 100 de calorii.

Fasole

Dacă consumi fasole în mod regulat vei reuși să scapi de grăsimea de pe abdomen, să dezvolți  mușchii corpului și să-ți îmbunătățesti digestia. Adaugă aceste legume în dieta ta, dacă vrei să ai un abdomen ferm.

Legume cu frunze verzi

Vrei să obții un abdomen plat instantaneu? Dacă da, mănâncă legume cu frunze verzi. Acestea sunt extrem de scăzute în calorii, pline de fibre, vitamine și minerale, care ajută la eliminarea apei în exces din corp, fără a provoca balonare și disconfort.

Vezi pe clickpentrufemei.ro ce alimente îți oferă o talie de viespe.