MENIU

Toate școlile din județul Alba trec JOI în scenariul ROȘU! Localitățile cu RESTRICȚII după depășirea ratei de infectare COVID-19

coronavirus Foto: Pixabay.com

Toate unitățile de învățământ din Alba Iulia trec, de mâine, în scenariul roșu! Rata de noi îmbolnăviri a depășit 3,1 la mia de locuitori.

 

Decizia a fost luată miercuri de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba afectează și școlile din mai multe localități în care incidența a depășit 3. 

Incidența cazurilor de COVID-19 din ultimele 14 zile din județul Alba, în localitățile care au depășit pragul de 3 la mia de locuitori și unde sunt impuse restricții de joi, 15 ocotmbrie:

Ocna Mureș - 4,33

Cricău - 3,45

Vințu de Jos - 3,31

Unirea - 3,27

Alba Iulia - 3,11

Câmpeni - 3,08

Sebeș - 3,01

„Pe fondul înregistrării unei incidențe cumulate de peste 3 cazuri de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2 la 1.000 de locuitori, în ultimele 14 zile, la nivelul unităților administraiv-teritoriale Ocna Mureș, Cricău, Unirea, începând cu data de 14.10.2010, se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față în toate unitățile de învățământ, cursurile urmând a se desfășura exclusiv online, în scenariul3-roșu”, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba.