MENIU

Toată lumea credea că e sănătos, dar e dăunător. Alimentul pe care să nu-l mai mănânci deloc

i auzit probabiol, că iaurtul și kefirul sunt sănătoase și că reprezintă cea mai importantă sursă de calciu pentru organism, însă nu este deloc așa, spun din ce în ce mai mulți nutriționiști.

Nici laptele nu ete atât de sănătos precum credeai. Aceste produse conțin substanțe pe care organismul uman nu le poate procesa și grăsimi care pot duce la apariția cancerului. 

Producatorii de lactate impreuna cu companiile farmaceutice au dus si duc o campanie in care milioane de dolari sunt investiti cu scopul de a indoctrina oamenii ca nu pot functiona fara calciul gasit doar in lactate si suplimente de calciu. Dr. Campbell, autorul studiului numit China Study sau Studiul China, prezinta si demostreaza cat de daunatoare sunt produsele lactate si mai ales cele fermentate (kefir) despre care am auzit atat de multe lucruri bune, insa „Grasimea fermentata este si mai rea, este cancinogena, e oxidata si nu poate sa comunice cu alte celule”, spune medicul Ligia Pop, pe site-ul sau.

Despre laptele de vaca gasim in Studiul China, ca este toxic pentru organismul uman pentru aflatoxina pe care o contine in proportie de 70%, aflatoxina ce nu poate fi procesata de organismul uman.

Mai multe articole despre:
alimente lapte iaurt mâncare sănătoasă