MENIU

TIR cu brânzeturi răsturnat, localnicii au prădat tot cașcavalul. Hoț: „Mănânc o lună întreagă, am 35 de nepoți” VIDEO

TIR cu brânzeturi răsturnat, localnicii au prădat tot cașcavalul. Foto: Facebook

Imagini halucinante vin din Mehedinți. Mai mulți indivizi au venit să fure brânză și cașcaval dintr-un tir răsturnat în urma unui accident. Presa locală a ajuns înainte de poliție, iar hoții de cașcaval erau bucuroși că se întorc cu portbagajul plin acasă. Numai că...polițiștii i-au prins în flagrant și le-au impus să arunce tot că altfel se aleg cu dosare penale. 

Totul după ce un tir a luat foc, apoi s-a răsturnat într-un șanț din județul Mehedinți. Remorca a fost luată cu asalt de mai mulți oameni. Mai mulți tineri cu spirit civic au sărit într-un suflet să ia tot cașcavalul din remorci și să îl care până la…dubițele lor.

„Ho la brânză! Acum cred că mănânc o lună de zile!”, se bucurau hoții cu pachetele de cașcaval în brațe.

Marea resetare sexuală, analizată de doctorul Cristian Andrei. Cum de au ajuns bărbații să se epileze?

Polițiștii i-au prins chiar în flagrant.

„Unde vă credeți, mă, în Vestu’ Sălbatic? Aici putea să moară un om și voi nu vă gândiți decât să furați din camion. Pune, te rog frumos, de unde l-ai luat!” li s-a adresat polițistul.

Mașinile hoților erau oprite pe marginea drumului DN56 A, iar polițiștii au rămas până când aceștia au lăsat toate pachetele jos.

Hoții de cașcaval au lăsat toate coletele lângă TIR. Camionul și remorca au rămas la locul accidentului până când va fi ridicat de o macara. Întreaga marfă este tot în șanț cu riscul ca aceasta să fie din nou furată, de alți hoți, sau dacă nu, chiar de aceiași. 

Directorul unei instituții fantomă, trai în lux pe bani publici. Acuzații grave la adresa șefului de la Centrul de Protecție a Plantelor București

Mai multe articole despre:
tir rasturnat hoti cascaval branzeturi politie