MENIU

TIR căzut în albia unui râu, la Putna! Șoferul a rămas încarcerat în cabină: intervenție contracronometru a pompierilor militari - VIDEO

Mașină de poliție - imagine de argivă

Iarna le dă bătăi de cap șoferilor. Un TIR s-a răsturnat într-un pârâu, după ce a ieșit în afara părții carosabile, pe DN17, în județul Suceava. Șoferul a rămas încarcerat în interiorul cabinei. La fața locului au intervenit pompierii militari.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 08.00. Un TIR  a ieșit în afara părții carosabile, pe DN17, pe raza localității sucevene Valea Putnei, și s-a răsturnat într-un pârâu. Șoferul a rămas încarcerat.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale pentru descarcerare, cu sprijinul a două ambulanțe SAJ.

Conducatorul auto a fost extras din camion și, constient si cooperant, a fost predat echipajelor SAJ, pentru a-i acorda primul ajutor medical.”Misiunea de extragere a victimei, care avea picioarele prinse între fiarele contorsionate ale cabinei, s-a desfășurat contracronometru.  Autotrenul s-a răsturnat pe o parte, în albia unui pârâu, iar apa s-a adunat în cabină și exista pericolul ca șoferul, prins în interior, să intre în șoc hipotermic. Datorită intervenției susținute a echipajului de descarcerare, victima a fost extrasă la timp și predată cadrelor medicale aflate la fața locului”, a trensmis maiorul Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava. 

 

Mai multe articole despre:
tir tir rasturnat rau putna sofer sofer incarcerat suceava