MENIU

Tipurile de sex pe care trebuie să le faci cel puţin o dată în viaţă!

Tipurile de sex pe care trebuie să le faci cel puţin o dată în viaţă!

Dacă vrei să-ţi condimentezi viaţa sexuală, aceste tipuri de sex îţi vor schimbă total perspectiva asupra actului sexual. Iată ce să încerci.

Sex din obligaţie - Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Dacă îl faci doar pentru că trebuie ai foarte multe şanse să îţi întăreşti relaţia. În plus, sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres şi tensiune.

Sex amuzant - Încearcă ceva care poate părea prostesc la început. Dansează-i în poală sau pune-l să ghicească ce melodie fredonezi în timp ce îi faci sex oral. Încercaţi să vă distraţi împreună.

OFERTE FOARTE AVANTAJOASE LA eMAG! LE POTI CONSULTA AICI!!!

Sex fără...sex - Experţii sunt de acord că intensitatea săruturilor şi a atingerilor se poate pierde în relaţiile pe termen lung. De aceea, renunţă la sex şi încearcă să te concentrezi doar pe preludiu.

Sex alunecos - Sexul la duş poate fi sexy dacă îl faci um trebuie. Înainte, adu lubrifiantul în baie pentru că apa va va face pielea din zonele intime să fie mai uscată.

Sex de tipul "am putea fi prinşi" - Nu îţi spunem să mergi în toaletă restaurantului, însă încercaţi să ieşiţi din zona de confort. De exemplu, faceţi sex cu lumina aprinsă sau în mijlocul sufrageriei.

Sursa: girly.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu tipuri de sex