MENIU

Tinctură de mărar pentru creșterea sânilor, fără intervenții chirurgicale

Tinctură de mărar pentru creșterea sânilor fără intervenții chirurgicale

Tinctura de mărar este tot mai folosită în tratamente pentru creșterea sânilor fără intervenții chirurgicale. Vezi dacă planta te poate ajuta și pe tine să ai un piept mai generos.

Uleiul de mărar conține eugenol, folosit încă din timpuri străvechi ca anestezic local și antiseptic pentru răni ușoare.

Uleiul de mărar se obține din semințele plantei de mărar și este folosit în medicina tradițională ca antispasmodic, carminativ, susținător al poftei de mâncare, digestiv, dezinfectant și pentru stimularea lactației la femeile care tocmai au născut. De asemenea, uleiul de mărar reduce simptomele neurologice de tipul durerilor de cap și a iritabilității bolnavilor psihic.

A dat 4000 de lire să-şi mărească sânii însă rezultatul i-a îngrozit şi pe medici

În combinație cu masajul, tratarea eventualelor dezechilibre hormonale și o dietă bogată în estrogen vegetal, uleiul de mărar poate contribui la creșterea ușoară a volumului sânilor, dar fără efecte spectaculoase.

Cum să faci ulei de mărar pentru creșterea sânilor acasă

Dacă tinctura de mărar se obține în laborator, uleiul de mărar poate fi făcut chiar de tine, acasă, cu uleiul tău preferat ca bază.

Poți folosi ulei de măsline, ulei de migdale sau ulei de cocos pentru acest tratament de creștere a sânilor, potrivit unica.ro.

Mărirea sânilor în mod natural. Cele mai bune metode, fără operaţie

Amestecă 30 de grame de semințe pisate de mărar cu 200 de ml de ulei, sau cantități mai mari, păstrând raportul. Lasă la macerat la cald circa trei săptămâni, apoi strecoară semințele de mărar. Uleiul rezultat este foarte aromat și se folosește de două-trei ori pe zi, câteva picături, apoi masaj circular până intră în piele.

Este posibilă apariția unei dureri sau disconfort în zona sânilor, dar va dispărea după circa o săptămână de folosire zilnică.

Mai multe articole despre:
creştere sâni mărar tinctura