MENIU

TICHETE DE MASĂ FALSE: Grup infracţional din Olt, destructurat

<p>TICHETE DE MASĂ</p>

TICHETE DE MASĂ FALSE. Procurorii DIICOT cercetează membrii unui grup infracţional bănuiţi că ar fi falsificat tichete de masă, de restaurant şi tichete cadou, pe care le-ar fi plasat la mai multe societăţi comerciale din Caracal, în acest dosar fiind făcute, marţi, şase percheziţii.

TICHETE DE MASĂ FALSE. Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Olt şi procurorii DIICOT cercetează membrii unui grup infracţional organizat, bănuiţi că ar fi falsificat tichete de masă, de restaurant şi tichete cadou şi le-ar fi plasat la mai multe societăţi comerciale, de pe raza municipiului Caracal, se arată într-un comunicat de marţi al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de marţi, au fost făcute descinderi la locuinţele membrilor grupării infracţionale.

Astfel, au fost efectuate şase percheziţii domiciliare în Caracal, judeţul Olt, la locuinţele a şase persoane, cu vârste între 18 şi 26 de ani, fiind puse în executare şi 11 mandate de aducere.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, trei tichete de restaurant contrafăcute, echipamente de calcul, precum şi alte instrumente folosite în vederea falsificării.

TICHETE DE MASĂ FALSE. Din cercetările efectuate a reieşit că membrii grupului infracţional ar fi plasat 27 de tichete contrafăcute, la mai multe societăţi comerciale, mai precizează sursa citată.

Faţă de membrii grupului infracţional se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea de titluri de credit sau instrumente de plată, punerea în circulaţie de valori falsificate, deţinerea de instrumente în vederea falsificării de valori, înşelăciune şi tentativă de înşelăciune.