MENIU

Theo Rose, la cuțite cu părinții din cauza carierei. „Ei vroiau să fiu profesoară la sat”

The Rose, la cuțite cu părinții din cauza carierei. Foto: Captură YouTube

Theo Rose a făcut declarații neștiute despre viața ei! Artista nu a avut o legătură strânsă cu părinții, iar asta pentru că acestia și-au dorit ca ea să fie profesoară în sat!

Cântăreața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzică. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a mărturisit vedeta de 26 de ani. 

„Au mai existat perioadă când mă încurajau: „Hai, nu vrei totuși să fii profesoară de muzică la școală, în sat?”. Când vedeau ei, săracii, că eu tot lansez melodii și că niște oameni investesc acolo într-un proiect care nu dădea semne că ar funcționa sau că va funcționa.

La un moment dat, ei au făcut această propunere, deși m-am simțit jignită. Am suferit puțin atunci, doar că nu a durat mult să-i conving că nu vreau să fac altceva în viață.

Tata la un moment dat a avut o remarca si a zis ca intotdeauna mi-au placut tiganii si muzica tiganeasca, nu ma asteptam la asta. Mama in schimb m-a paruit, dar nu regret, ne-au apropiat ”, a mărturisit Theo Rose în cadrul pocastului „Gând la Gând cu Teo”.

Gheorghe Gheorghiu, târât prin instanțe de fosta iubită. Războiul dintre cei doi durează din 2017

Mai multe articole despre:
theo rose cariera parinti profesoara