MENIU

Testul vacanței ideale. Ce imagine te atrage? Răspunsul îți va spune mai multe despre tine, dar și despre cum te percep ceilalți

Ne place să admirăm peisaje și fotografii frumoase, ne destind și ne relaxează privirea. Dar preferințele noastre dezvăluie și o parte din caracterul nostru, așa cum suntem noi, dar și cum ne văd persoanele apropiate. Iată unde intervine testul vacanței ideale, care își va dezvălui lucruri la care nu te-ai fi așteptat.

Privește imaginea de mai jos și alege locul unde te vezi într-o vacanță ideală. 

Prima imagine: peisajul de munte

Dacă ești cel mai mult atrasă de peisajul de vară de la munte, cu flori albe în prim plan, multă verdeață și o cabană singuratică, ești o visătoare și o romantică, scrie Sfatul Părinților. Ai un caracter liniștit, ești destul de tăcută și nu grăbești niciodată lucrurile. Tu crezi despre tine că ești cam timidă și știi că ai nevoie de mai mult curaj pentru a-ți atinge obiectivele.

Ce cred ceilalți despre tine: ești o persoană de încredere și o prietenă pe care se pot baza, ești echilibrată și știi să judeci lucrurile luând în calcul și argumentele logice, dar și sentimentele. Prietenii apelează la tine când au nevoie de un sfat, dar mai ales de cineva care are răbdarea să îi asculte.

A doua imagine: peisajul de toamnă

Ușor melanconlică și pesimistă, ai puțină încredere în tine și nu te lași atrasă de aventuri sau de situații riscante. Ești o iubitoare de frumos, îți place arta, te cultivi și citești foarte mult. Ești curioasă și ești mereu la curent cu noutățile din diverse domenii, dar îți satisfaci această curiozitate stând la televizor sau pe internet, în confortul casei tale. Călătorești puțin și numai când simți nevoia de o vacanță mai lungă.

Cum te văd ceilalți: ești o persoană inteligentă, cu multe calități, dar care nu știe să și le pună în valoare; ești admirată pentru spiritul și istețimea ta, ți se cer sfaturi în diverse situații, dar niciodată în legătură cu dragostea sau relațiile de familie. Persoanele apropiate te consideră o prietenă destul de bună, dar știu că ai și o doză de egoism și că, de cele mai multe ori, te pui pe tine pe primul loc. Ei consideră că nu te implici cu tot sufletul în nicio relație, decât în viața copiilor tăi.

A treia imagine: peisajul urban

Dacă ai ales imaginea acestui orășel cu alură medievală, plin de verdeață și detalii arhitecturale deosebite, ești o persoană deschisă, comunicativă și chiar populară. Gândești un pic altfel față de ceilalți, ești originală și ieși din tipare, fără să depui mari eforturi. Pentru tine, familia, copiii și prietenii dragi reprezintă întregul univers și ești fericită când poți fi alături de ei cât mai mult timp.

Ce cred ceilalți despre tine: vei fi surprinsă să afli că unele dintre prietenele tale te consideră capricioasă și schimbătoare; ele și-ar dori să aibă mai multă încredere în tine și să fiți mai apropiate, dar ai uneori tendința să te îndepărtezi și să te ocupi numai de tine. Oamenii care te cunosc știu că ești influențată mai mult de emoții, semne și superstiții, decât de faptele în sine.

A patra imagine: peisajul exotic

Ești atractivă, mai ales pentru sexul opus, ești îndrăzneață și veselă, mereu în căutarea unor noutăți, activități sau surprize care să te distreze. Iubești călătoriile, aventurile și petrecerile, chiar dacă nu ai mereu bani să îți satisfaci aceste dorințe. Ești sociabilă, dar nu îți oferi prietenia sinceră decât unui număr restrâns de oameni, în care ai cea mai mare încredere.

Cum te văd ceilalți: toți știu că ai un suflet bun, că ești grijulie cu persoanele apropiate și că încerci să ajuți, când cineva are nevoie de tine. Dar ești destul de superficială și nu se pot baza pe tine în situațiile cu adevărat dificile. Pentru bărbați, ești mai degrabă o femeie fragilă. Pentru femei, ești o companie plăcută, dar nu îți destăinuie secretele lor de teamă că nu le vei înțelege și respecta.

Mai multe articole despre:
test psihologic vacanta relaxare test personalitate