MENIU

Testul relației: Care cuplu crezi că este cel mai fericit? Află ce spune răspunsul despre relația ta

Testul relatiei: Care cuplu crezi că este cel mai fericit?

Imaginea de mai sus prezintă cupluri îndrăgostite. În mintea noastră, putem întreba: care dintre aceste cupluri este cel mai fericit? Acesta este un exercițiu comun de evaluare și comparație, dar poate reflecta, de asemenea, ceva mai profund: modul în care percepem fericirea și cum aceasta se raportează la relațiile noastre de cuplu. 

Dacă îți dorești să afli dacă un cuplu este fericit sau nu, trebuie să fii atent la mai multe aspecte. Chiar dacă există multe semne care indică fericirea într-un cuplu, nu toate sunt evidente la suprafață. Poate fi dificil să judeci relația celor de la care îți dorești să înveți, dar transformările mărunte ale comportamentului pot fi relevante pentru a înțelege starea de spirit dintr-o relație.

Vizualizarea unei imagini nu este un mod sigur de a judeca fericirea unui cuplu, dar poate evidenția semnele evidente de afecțiune și de conectare emoțională. Sunt adesea detalii mici în comportamentul și limbajul corpului care pot face diferența într-o relație. Prin urmare, privirea nu este singurul factor relevant în determinarea fericirii cuplului.

 

Află cum este relația ta de cuplu în funcție de răspunsul pe care îl dai 

Cuplul #1

In cuplul tau, femeia este foarte mandra de barbatul ei si se lauda cu el peste tot. Ea este o femeie independenta, are grija de ea, nu prea ii pasa de gura lumii. Barbatul este genul familist convins, care se dedica familiei si lucreaza constant la imbunatatirea relatiei cu membrii familiei.

Cuplul #2

In spatele unui barbat de succes, se afla o femeie de succes. Acest citat descrie cel mai bine relatia ta. Femeia este cea care se ocupa de toate detaliile si nu-si lasa barbatul “in intuneric”. Il ajuta sa se concentreze, il sprijina si il incurajeaza sa ajunga departe.

Schimbări importante pentru 3 zodii, din 15 septembrie! Un nativ se va împăca cu o fostă iubire

Cuplul #3

In relatia voastra, barbatul este motorul, este el liderul care ii ghideaza pe toti. Cand lucrurile o iau razna, el calmeaza pe toata lumea cu felul sau linistit de a fi.

Cuplul #4

Aceasta imbratisare intima simbolizeaza dorinta barbatului de a-si proteja partenera de pericol si de a o sustine in tot ce face. Partenerii se admira reciproc si au incredere neconditionata unul in celalalt.

Cuplul #5

Traiti in armonie si va sprijiniti unul pe altul, indiferent de situatie. Va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna, tanjiti dupa cat mai multe momente liniste unul in compania celuilalt.

Cuplul #6

Nu sunteti genul de cuplu care sa-si arate afectiunea in public. Fiecare ii respecta celuilalt dorintele, interesele si opiniile. Nu sunteti cel mai romantic cuplu, vazuti din exterior, insa in intimitatea casei pretuiti fiecare minut petrecut impreuna.

Cuplul #7

Aveti milioane de selfie-uri impreuna. Nu va jenati sa va exprimati dragostea in public, iar prietenii va considera un cuplu frumos. Aveti atat de multe interese comune incat va este greu sa va plictisiti.

Ce vezi mai întâi? Un miez de măr sau două fețe? Răspunsul îți va spune dacă gândești logic sau creativ

Mai multe articole despre:
relatie cuplu cupluri test psihologic autocunoastere