MENIU

Termen în procesul lui Dragnea, la o zi după referendumul pentru redefinirea familiei

La data de 8 octombrie, adică la o zi după referendumul pentru redefinirea în Constituție a noțiunii de ”familie”, va avea loc primul termen în apelul dosarului lui Liviu Dragnea, potrivit unor surse Realitatea TV.

Dosarul lui Dragnea a ajuns la completul condus de judecătorul Iulian Dragomir.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), care l-au condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, au finalizat zilele trecute motivarea soluţiei. 

În luna iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu este definitivă.

E oficial! Referendumul pentru familie se va desfășura în două zile, 6 și 7 octombrie

Guvernul a decis, marți, ca referendumul pentru familia traditionala să aibă loc în datele de 6 și 7 octombrie. Românii care vor participa la vot vor trebui să răspundă cu ”da” sau ”nu” la întrebarea ”Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?". Suma alocată de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei.

De ce evită Guvernul să pună direct întrebarea legată de familia formată din bărbat şi femeie

 

Mai multe articole despre:
dosar apel Dragnea