MENIU

Terifiant! I-au găsit cadavrul la trei ani după un accident cumplit petrecut în Iaşi

Terifiant! I-au găsit cadavrul la trei ani după un accident cumplit petrecut în Iaşi

Un biciclist care a decedat in urma unui accident rutier a fost identificat de familie abia dupa trei ani de cautari. Cadavrul barbatului in varsta de 35 de ani a fost pastrat la morga in tot acest timp.

In urma unui cumplit accident rutier petrecut in urma cu trei ani pe soseaua Bucium, un barbat in varsta de 32 de ani si-a pierdut viata. Acesta nu avea documentele asupra sa, iar in urma leziunilor, fata i-a fost desfigurata.

Pentru ca nimeni nu anunta disparitia barbatului si acesta nu putea fi recunoscut, cadavrul a fost pastrat la morga in tot acest timp.

Accidentul a avut loc la data de 16 mai 2012.

"Politistii din cadrul Biroului Urmariri au efectuat verificari în vederea stabilirii identitatii persoanei decedate, iar la data de 27 mai 2015 barbatul a fost identificat. Este din judetul Vaslui si la data decesului avea vârsta de 35 ani. Sesizarea privind disparitia acestuia a fost facuta la data de 20 februarie 2015", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, scrie bzi.ro.

Se pare ca in ziua producerii accidentului barbatul si-a cumparat bicicleta de la un complex comercial din Iasi. Acesta i-a transmis surorii sale faptul ca va pleca sa-si caute un loc de munca intr-o alta localitate. Conform reprezentantilor IPJ Vaslui, in luna martie 2015, sora barbatului in varsta de 35 de ani le-a sesizat politistilor faptul ca fratele sau nu a mai dat niciun semn din momentul plecarii sale in anul 2012.

Astfel, oamenii legii au demarat procedurile pentru punerea in urmarire generala a barbatului domiciliat in municipiul Vaslui, acesta fiind identificat la morga din municipiul Iasi, acolo unde a stat vreme de aproape trei ani pentru ca autoritatile nu puteau intocmi un certificat de deces.