MENIU

Teorii ale conspiraţiei în criza din Grecia: sioniștii vor să distrugă "poporul luminii'

Grecia, victima sioniștilor

Pe fondul crizei din Grecia, au început să iasă la iveală teorii ale conspiraţiei.

Pe fondul crizei din Grecia, au început să iasă la iveală teorii ale conspiraţiei. Un tânăr care stătea la coadă la un bancomat a declarat unui reporter Business Insider că de vină pentru criză sunt cei din familia Rothschild, adăugând că „noi, grecii, suntem eleni, poporul luminii. Acum avem mai puţină lumină, nu ca în Antichitate. Ei încearcă să ne dea la o parte", spunea tânărul.

„Nu este vina nemţilor, nici a celorlalţi europeni. Trebuie să ajungem la sursă... Ei vor să distrugă Grecia", adaugă bărbatul care şi-a dorit anonimatul. El a adăugat că Londra este baza Rothschild şi a sioniştilor şi că ei conduc şi Rezerva Federală.

Grecia cauzează dureri de cap şi caselor de pariuri. Pentru că nimeni nu mai presupune că Grecia va rămâne în zona euro, pariurile au devenit un risc prea mare pentru companii.
 
Cu referendumul la orizont şi cu băncile închise, angajaţii caselor de pariuri sunt puşi în dificultate în ceea ce priveşte calcularea probabilităţilor de ieşire din zona euro – Grexit, pentru că situaţia este imprevizibilă.
 
Casa de pariuri britanică „William Hill“ a oprit pariurile pentru Grexit, spunând că situaţia este prea volatilă. O altă casă de pariuri londoneză, parte din „Big Four“ - cele patru mari case de pariuri din Marea Britanie, ia în considerare închiderea pariurilor privind Grecia, potrivit Adevarul.ro.
Mai multe articole despre:
Grecia faliment Grecia teorii ale conspirației