MENIU

Teorie șocantă: Soldați Illuminati au distrus un satelit pus de extratereștri să spioneze Terra

Videoclip bizar
Satelit de origine extraterestra

O nouă teorie șocantă circulă în cercurile amatorilor de mistere și de speculații conspiraționiste. Un videoclip bizar a ajuns viral pe Internet în ultimele zile.

O nouă teorie șocantă circulă în cercurile amatorilor de mistere și de speculații conspiraționiste. Un videoclip bizar a ajuns viral pe Internet în ultimele zile, potrivit Daily Mail.

Teoria conspiraționistă susține că satelitul extraterestru a fost inserat în apropierea pământului în urmă cu 12.000 de ani, iar acum soldați de elită din grupul ILLUMINATI l-au distrus.

Satelitul care orbita Terra purta numele Black Knight Satellite, în literatura esoterică, și acum a fost luat la țintă de o rachetă secretă a "illuminaților". Adepții teoriei susțin că datele secrete au fost dezvăluite de WikiLeaks.

Clipul a fost postat pe contul SecureTeam10 de pe YouTube: tot acolo se susține că NASA este la curent cu operațiunea de distrugere, dar a ascuns toate urmele.

Potrivit vânătorilor de OZN-uri, satelitul de origine extraterestră ar fi fost descoperit de inventatorul  Nikola Teslacare a recpționat semnalele venite de pe satelit în urma unor experimente radio desfășurate în 1899.

Mai multe articole despre:
illuminati