MENIU

"Teodorovici trebuie să găsească rapid vinovaţii". Scandal la Ministerul de Finanţe

Opoziţia îi solicită ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, o anchetă internă în ministerul pe care îl conduce după ce informaţii confidenţiale despre execuţia bugetară au fost prezentate public de şeful PSD, Liviu Dragnea.

Senatorul PNL Florin Cîţu spune că persoana care furnizează informaţii confidenţiale trebuie demisă, iar statul român trebuie să îi ceară daune materiale.

O mare parte din costul mare al împrumuturilor este explicat de astfel de situatii de manipulare a informaţiilor confidenţiale, acuză economistul din Opoziţie.

"Eugen Teodorovici, este responsabilitatea ta!

In prima sedinta a comisiei de buget, finante si piata de capital din Senat ii vor cere lui Eugen Teodorovici sa inceapa URGENT o ancheta in cadrul MFP pentru a identifica persoana care vinde informatii confidentiale.

Sunt deja doua cazuri grave cu oameni din afara ministerului care publica informatii primita/cumparate de la cineva din interiorul ministerului.

Eugen Teodorovici trebuie sa gaseasca urgent vinovatii si sa-i demita. In acelasi timp trebuie ca statul roman sa ceara daune materiale. O mare parte din costul imprumuturilor este explicat de astfel de situatii de manipulare a informatiilor confidentiale", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Într-o postare anterioară, senatorul PNL l-a acuzat pe Liviu Dragnea că recunoaşte coruptia din Ministerul Finantelor, după ce a prezentat public cifra veniturilor la buget, "desi aceasta informatie nu este inca publica. Informatia ESTE CONFIDENTIALA".

Potrivit economistului din Opoziţie, în 2018 creşterea economică REALA este în jur de 3.8% iar la aceasta se adauga rata inflatiei de 7.2%.

Mai multe articole despre:
Ministerul Finanţelor Florin Citu