MENIU

Tentativă de SUICID în Ploiești! Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe un stâlp de curent electric

Tentativă suicid

Incident petrecut, miercuri seară, în zona Cartierul Bariera București din Ploiești. Un bărbat în vârstă de 51 de ani a amenințat că se aruncă de pe un stâlp de curent electric. Bărbatul în cauză a fost convins să coboare și urma să fie transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, relatează realitateadeprahova.net.

Bărbatul s-a suit pe stâlpul de curent electric din zona Bariera București din Ploiești și a amenințat că va sări în gol. Momentan nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest comportament.

Autoritățile au fost alertate cu privire la incident, la fața locului fiind dislocate mai multe echipaje pentru a-l convinge pe bărbat să renunțe la acest gest.

„În această seară, în jurul orei 20:45, polițiștii Secției nr. 4 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi urcat pe un stâlp de electricitate și refuză să coboare", a informat polția.