MENIU

Tensiuni în PNL. Acum au ieșit la iveală detalii neștiute

Tensiuni în PNL, după ce în Biroul Permanent Naţional s-a decis cum se repartizează strângerea de semnături pentru susținerea listei de candidați la alegerile europarlamentare. Probleme ar fi la organizaţia partidului din Capitală, care nu stă prea bine în sondaje. Ludovic Orban a avertizat că cine nu-și va face treaba, nu va atinge targeturile și va fi suspectat de blat politic în timpul campaniei pentru alegerile din mai, nu va mai rămâne în funcție. 

La ultimul BPN al PNL s-a decis inițierea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare. La nivel național, PNL vrea să strângă 1,5 milioane de semnături. Iar pentru atingerea acestei ținte conducerea partidului a fixat obiective pentru fiecare organizație județeană în parte. 

Citește aici: Rareș Bogdan, anunț în premieră prin intermediul realitatea.net! Ce DECIZIE ia referitor la PNL / Realitatea TV

Potrivit stiripesurse.ro, cele mai multe semnături de strâns îi revin filialelei PNL București - peste 152.000. Însă organizaţia din capitală a partidului nu ar sta bine în sondaje, iar Ludovic Orban ar fi conştient de situaţia dezastruoasă în care se află.

"Suntem pe locul patru în propriul sondaj, după PSD, Cioloș și USR. Iar scorul este departe de a se îmbunătăți de când organizația e condusă de Cristian Bușoi. Dacă-i lăsam de capul lor, organizația se scufundă total", au spus surse din interiorul conducerii PNL.

De altfel şi înscrierea lui Cristian Buşoi pe listele pentru alegerile europarlamentare este contestată de mai mulţi lideri de sectoare din cadrul partidului. 

Mai multe articole despre:
PNL