MENIU

Tensiuni în Coaliție, la Prahova. Prefectul PSD vrea să candideze la șefia CJ, funcţie vizată şi de Iulian Dumitrescu de la PNL

Anunțul vine după ce liderul PSD a făcut un pas înapoi privind candidatul PNL

Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, preşedinte al PSD Prahova, a anunţat că a făcut demersurile necesare încetării mandatului său de prefect, pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, funcţie pentru care PNL Prahova a anunţat că îl susţine pe Iulian Dumitrescu, acuzat de corupţie şi aflat sub control judiciar. 

”Deja am făcut demersurile necesare pentru a aplica legea, astfel încât să pot să candidez fără niciun fel de problemă. Deci demersurile sunt făcute, probabil săptămâna viitoare sau în maxim două săptămâni o să înceteze mandatul meu de prefect al judeţului Prahova”, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu. 
 
El a precizat, într-o declaraţie pentru News.ro, că a depus oficial solicitarea de încetare a mandatului său de prefect. 
 
”Candidatura mea şi a primarului Andrei Volosevici a fost validată în Consiliul Politic Naţional al PSD, săptămâna trecută”, a mai declarat Virgiliu Nanu.
 
În conferinţa de presă susţinută joi, preşedintele PSD Prahova l-a avut alături pe primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, ales în anul 2020 sub sigla PNL.
Mai multe articole despre:
prefect prahova candidat CJ Iulian Dumitrescu