MENIU

Televizoare cum nici nu visai sunt acum la PREȚ REDUS. Iată cele mai bune modele

Fie că ești în căutarea unui televizor pe care să îl folosești pe post de monitor, fie a unui televizor inteligent pe care să te poți juca oferta este mare și ai de unde alege. Iată cele mai bune televizoare pe care să le cumperi acum.

De la full HD la 4K n-a fost decât un pas, iar acum poți face și tu pasul acesta. Spre exemplu, Smart TV-ul Philips 32PHH4509 costă acum 1.099 lei, redus de la 1.499 lei. Televizorul are un display LED cu diagonală de 81 cm și oferă o rezoluție HD. Cu toate că rezoluția poate părea depășită în anul 2014, imaginile ar trebui să fie suficient de clare pentru utilizatorii obișnuiți, luând în considerare și faptul că dimensiunea ecranului nu este mare.

Smart TV-ul Philips 32PHH4509 este o alegere bună pentru cei care nu au bugete mari, dar vor experiența Smart TV în sufrageria lor. Sau este și modelul Smart TV Samsung 32H6200, care costă 1.699 lei (redus de la 2.499 lei) și oferă rezoluție Full HD și conversie a emisiunilor și serialelor preferate în 3D, totul pe o diagonală de 80 de centimetri.

Playtech s-a uitat peste liste și ți le arată pe cele mai bune pe care nu trebuie să le ratezi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
televizor 4k uhd smart tv