MENIU

Telefonul PREA BUN și PREA IEFTIN ca să fie adevărat

Telefonul Xodiom se voia a fi noul OnePlus One, disponibil pentru toată lumea, dar s-a dovedit a fi mai degrabă o înșelătorie.

Oneplus One este chiar și acum, la atâtea luni de la lansare unul dintre cele mai populare și mai căutate smartphone-uri de pe piață. Specificațiile acestuia, în linie cu cele ale flagship-urilor Samsung, Apple sau HTC, alături de prețul foarte mic au făcut din smartphone-ul celor de la OnePlus o adevărată vedetă.

Problema eternă a acestuia, una care nu a fost depășită complet nici măcar acum, a fost disponibilitatea. Sistemul de invitații încă mai există, în ciuda lansării oficiale în India. În acest context, telefonul Xodiom și-a făcut intrarea în mod neașteptat pe piață și se anunța a fi un nou OnePlus One. Principalul atu al acestuia?

Disponibilitatea generală. Da, ați citit bine. Modelul Xodiom poate fi cumpărat chiar la acest moment de către oricine și, după cum vă așteptați, are un preț mai mult decât accesibil: 329 de dolari pentru varianta de 32GB și 379 de dolari pentru varianta de de 64GB. Nu vă sfătuim însă să faceți acest lucru și vă vom explica mai jos de ce.

Vezi ce specificații are smartphone-ul și de ce nu e bine să dați bani pe el

Mai multe articole despre:
telefon OnePlus One xodiom