MENIU

Telefonul ABSURD DE SUBȚIRE. Are numai 3,8 milimetri grosime

O nouă imagine postată online zilele trecute de cei de la Vivo stabileşte într-un mod indirect noul lider global la categoria cel mai subţire smartphone.

Deşi am făcut multe referinţe în trecut la absurditatea competiţiei pentru cel mai subţire smartphone, în continuare mi se se pare incredibil faptul că, în loc să fie create telefoane cu baterii mai mari, sunt realizate multe telefoane absurd de subţiri cu baterii mai mici. Acest detaliu de fond contează mai puţin când există companii ce investesc sume de bani exorbitante în realizarea unor aparate spectaculoase.

Zilele trecute cei de la  făceau valuri online printr-un smartphone care nici măcar nu suntem sigur că va fi disponibil la nivel global. Era vorba de cea mai recentă creaţie a asiaticilor cu o grosime de doar 4,85 milimetri, cu mult mai subţire decât fostul lider în domeniu la 5,5 milimetri. Cum se întâmplă uneori în acest domeniu, lovitura de graţie adresată celor de la Oppo vine de la Vivo, o companie mai puţin cunoscută care vrea cu orice preţ să fie următorul deţinător al superlativului absolut la această categorie de grosime, fie şi pentru foarte puţin timp.

Aluziile referitoare la performanţa deosebită a celor de la Vivo au fost declanşate de imaginea de mai sus, postată zilele trecute de companie pe profilul oficial de Weibo – Twitter-ul chinezesc. Dacă nu este foarte evident ce se petrece mai sus, situaţia este cât se poate de simplă.

Află totul despre smartphone-ul pe care l-ai putea folosi pe post de cuțit







Mai multe articole despre:
iphone telefon Oppo vivo