MENIU

Te doare stomacul după ce mănânci? Află care sunt posibilii factori!

Dacă întâmpini dureri de stomac de fiecare dată după ce termini de mâncat, poți avea nenumărate cauze. Iată care sunt posibilii factori!

Uneori sunt preparate pe care le adori și ajungi să exagerezi cu ele, iar rezultatele nu întârzie să apară astfel, apar durerile de stomac sau indigestia. Așadar, evită să mănânci în mod excesiv ciad dacă este ceva ceea ce-ți place exagerat de mult. De asemenea, un alt factor ce provoacă această problemă este alergia la alimente. Aceasta este asemănătoare cu intoleranța la alimente, însă ea se manifestă prin faptul că organismul nu reușește să accepte anumite produse precum produsele lactate, făina de porumb, condimentele sau produsele pe bază de cereale.

Boala celiacă este provocată de intoleranța la gluten. Astfel, afectează intestinul subțire și poate îngreuna digestia. Mai mult decât atât, poate provoca și alte probleme de sănătate.

Potrivit clickpentrufemei.ro, închegarea vaselor de sânge sunt blocate de nivelul ridicat de colesterol și are impacat asupra digestiei.

Recomandat este atunci când întâmpini frecvent dureri de stomac să te prezinți la un medic specialist.