MENIU

Te chinuie durerile de cap? Iată metoda simplă ce stă la îndemâna tuturor. Vei renunţa la pastile

Durerile de cap şi migrenele provoacă un chin pentru toţi cei care se confruntă cu ele. Acestea îţi pot ruina ziua în numai câteva clipe şi nici cele mai puternice pastile nu reuşească te scape de ele. Încearcă sarea de Himalaya şi scapă imediat de durere.

Pastilele împotriva durerii sunt o soluţie pentru moment, însă stomacul tău va avea de suferit. În timp, vei constată că nu îşi mai fac efectul. Dacă şi tu te confrunţi des cu migrene şi cu dureri de cap, poţi apela la soluţii naturiste. Natură are răspunsul pentru fiecare problema cu care te confrunţi.

Cum scapi de migrene cu sarea de Himalaya:

  • 1 pahar cu apă;
  • sucul de la o lămâie;
  • 2 linguriţe de sare de Himalaya.

Consumă acest preparat de fiecare dată când simţi că te doare capul. În numai câteva minute vei simţi că durerea scade, până dispare definitiv.

Atunci când cumperi sare de Himalaya alege sare care are nuanţă cât mai roz. Această culoare indică faptul că este bogată în minerale, scrie sanatatea.ro

Este mai bine să cumperi sare fină, căci cea sub formă de cristale este mai greu de folosit în mâncare. În cazul în care cumperi sare sub formă de cristale, foloseşte o râşnită specială.