MENIU

Taximetrist ameninţat cu pistolul la tâmplă de doi clienţi, la Galaţi. I-au furat maşina şi...

<p>VIDEO. Tentativă de sinucidere. Un taximetrist intră intenţionat &icirc;ntr-un tir plin cu gaz metan</p>

Scene de groază la Galaţi. Un taximetrist a fost ameninţat cu pistolul la tâmplă de doi clienţi, care i-au furat maşina şi au fugit cu ea la Brăila. Şoferul atacat lucrează la aceeaşi companie la care a fost angajat şi taximetristul ucis în urmă cu trei ani, tot în timpul serviciului.

Un taximetrist în vârstă de 24 de ani din Galaţi a luat doi clienţi care i-au cerut să îi ducă la marginea oraşului spre Brăila. La destinaţie unul dintre ei i-a pus şoferului un pistol la tâmplă.

Patronul firmei de taxi a explicat, pentru Realitatea TV: "Pe drum nu a avut probleme cu ei. Nu i-au zis nimic. I-au zis să oprească undeva pe dreapta, moment în care i-au pus pistolul la cap şi i-au zis să se dea jos, dacă nu se dă trage".

Taximetristul a coborât din maşină şi, după ce hoţii au plecat, a sunat la 112. Maşina a fost dată în urmărire, însă tâlharii au aruncat GPS-ul. Cei doi tineri, de 22 şi 25 de ani, aveau şi plăcuţe de înmatriculare furate de la altă maşină. Nu au apucat să le mai schimbe pentru că au fost prinşi de poliţişti în Brăila.

Taximetristul a trecut printr-un coşmar şi nu a dorit să comenteze situaţia. În 2012, un şofer de la aceeaşi firmă a fost atacat şi ucis de un client.

Hoţii au folosit un pistol cu bile şi poliţiştii au găsit la ei şi un cuţit. Taximetriştii spun că s-ar simţi mai în siguranţă dacă ar avea un geam, care să-i separe de clienţii care stau pe bancheta din spate.

Mai multe articole despre:
Galaţi taximetrist pistol pistol cu bile