MENIU

TAXĂ URIAŞĂ pentru o noapte la capela mortuară: "Bunica avea pensie 186 lei! Sunt fără cuvinte"

500 de lei pe noapte. Atât te costă dacă ai avut necazul și ți-a murit un om drag și a fost depus în capela mortuară de la Biserica Sf. Mina din Mangalia. "Sunt atât de trista si de revoltata! Nu e corect!"

Acest fapt a fost scos la iveală de o femeie din Mangalia care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu chitanță de la Parohia Sfântul Mina, pentru 'servicile prestate'.

Fotografia este însoţită de mesajul "În ce lume trăim?? O noapte la capelă costă 500 lei, iar bunica avea pensie 186 lei! Eu sunt fără cuvinte!!! Voi?", scrie reporterntv.ro

"Am postat această informaţie pentru că prietenii, rudele, vecinii să fie informaţi! Bunica este unică şi a avut şansa să fie înconjurată de o gaşcă de nepoţi, dar ce fac oamenii singuri, cei care chiar nu au de unde? Nu e corect sincer! Sunt atât de tristă şi de revoltată! Nu e corect!", a mai scris aceasta.

Reacţia oamenilor nu a întârziat să apară. Sute de oameni revoltaţi au condamnat această taxă. "Este o foame de bani", a scris un utilizator. 

Mai multe articole despre:
taxă taxa capela mortuară capela mortuară