MENIU

Tatăl lui Vlad Voiculescu, surprins la volan după un accident mortal provocat în 1999, pentru care a fost condamnat

Tatăl lui Vlad Voiculescu, surprins la volan după ce a fost condamnat pentru un accident mortal Foto: INQUAM/Octav Ganea

Tatăl lui Vlad Voiculescu a fost filmat din nou la volan, în ciuda faptului că are o condamnare primită după ce a provocat un accident mortal. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, o persoană a murit și alta a fost grav rănită după accidentul care a avut loc în 1999, relatează Realitatea PLUS.

Tatăl fostului ministru al Sănătății a fost surprins la volanul unui autoturism, potrivit evz.ro.

Sursa FOTO: evz.ro

Tatăl lui Vlad Voiculescu a provocat un accident mortal acum peste 20 de ani, pentru care a fost grațiat, în final

Accidentul mortal s-a produs pe DN1 intre Ghimbav și Brașov, pe 27 ianuarie 1999, în jurul orei 15.00, relatează Realitatea PLUS.

Vasile Iulian Voiculescu ar fi tăiat la un moment dat linia continuă dublă, moment în  care s-a ciocnit de două ori cu un alt autoturism, condus de o femeie tânără. Mași na lovită a fost aruncată pe calea ferată. Șoferița a murit după câteva zile de la internarea în spital.

La un an de la accidentul mortal, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pe 20 iunie 2000. A fost condamnat după trei ani, de Judecătoria Brașov, la 2 ani de închisoare cu suspendare. În primă instanță, a primit o Pedeapsa cu suspendare, din primă instanță, s-a modificat în trei ani, definitiv. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, tatăl lui Vlad Voiculescu a fost grațiat.