MENIU

Tatăl fetei ucise în accidentul de mașină de pe litoral, provocat de tânărul drogat: Vinovat nu e doar el, ci și părinții, anturajul - Mesaj cutremurător

Captură video

Marturii cutremuratoare facute, duminica seara, in exclusiviate la Realitatea Plus, de tatal fete ucise de tanarul de 19 ani, urcat drogat la volan, care a intrat intr-un grup de adolescenti pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai. Barbatul a spus ca vinovati pentru tragedia in urma careia fiica sa si-a pierdut viata nu este doar tanarul drogat, ci familia acestuia si anturajul pe care il frecenta. "Copilul meu este un copil zdobit. Am fotogafii cu ce s-a intamplat", a spus tatal fetei. Urmeaza informatii cu puternic impact emotional!

"Ceva trebuie facut ca sa dispara fenomenul asta. Drogurile, bautura la volan... Te-am prins, ti-am confiscat masina, ti-am anulat poermisul de conducere si depinde ce ai facut - mergi la puscarie.

Tanarul acesta nu stiu daca este vinovat. Vinovat a fost cand a consumat substantele. Restul ce s-a intamplat nu a fost doar el (vinovat - n.r.). Si parintii, anturajul (sunt de vina pentru cele intamplate - n.r.). 

Copil asta (tanarul - n.r.) trebuie sa mearga sa plateasca ca orice cetatean al tarii. Orice s-ar intampla, copiii nostri nu ii mai aduce nimeni inapoi. Copilul meu e bagat in sicriu sigilat. Nu i se poate vedea chipul. 
Nu am putut sa cumpar un sicriu cu geam. Noi stam acum langa un sicriu inchis. Copilul meu este un copil zdrobit. Am fotografii cu ce s-a intamplat. Si cei de la IML au poze. Sper sa nu se piarda...", a spus barbatul, intr-o interventie la Realitatea PLUS.

Acesta a povestit ca fiicei sale ii placea geografia si avea planuri de viata.

"Avea de gand sa viziteze Europa asta frumoasa, tara asta frumoasa. Avea de gand sa isi ia o camera performanta si sa fotografieze tot. 
E prima data cand pleaca singura de acasa. Au plecat 8 persoane sa sarbatoreasca un coleg. Fara droguri, fara, bautura si tigari.

Maine urma sa mergem si noi in concediu la mare cu cealalta fata si sa ne intalnim. 
Parinti cresc un copil, nu invers, niciodata", a povestit vizibil devastat tatal fetei ucise de tanarul drogat.

Intrebat ce masuri crede ca ar trebui luate pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai repete el a raspuns: "Sunt mult prea mic eu sa gandesc ceea ce-ar trebui sa gandeasca alti oameni care ar trebui sa conduca o tara. Eu stiu sa ma supun legilor tarii". 

\""Si asa mi-e foarte greu sa fiu coerent cu dvs. Trebuie sa mergem inainte", a adaugat tatal fetei ucise in tragedia de pe litoral.

Anchetă accident pe litoral. SURSE: Tatăl tânărului drogat, campion național de offroad - Cei doi s-au filmat când goneau pe șosea

Barbatul a avut si un mesaj pentru mass media. El a rugat presa sa aminteasca despre acest caz, astfel incat tragedia care i-a curmat viata fiicei sale in mod brutal sa nu fie uitata si sa nu ramana fara un rezultat.

"Va rog sa aduceti aminte de cazul acesta macar la 2 saptamani. Pandemia de COVID a trecut, si razboiul din Ucraina o sa treaca.... Pentru multi este un caz, pentru mine este copilul meu ucis, omorat", a transmis barbatul.