MENIU

Tatăl copiilor luaţi de statul britanic: Fosta soţia a reclamat că o agresez

Florin Barbu, românul decăzut din drepturile părinteşti de statul britanic, a povestit pentru MEDIAFAX cum au ajuns copiii săi în custodia unei familii despre care spune că este un cuplu de homosexuali, una dintre cauzele decăderii din drepturii fiind acuzaţiile de agresiune ale fostei soţii.

Florin Barbu, bărbatul care a pierdut tutela celor doi copii minori, încredinţaţi ulterior de statul britanic unei familii despre care românul spune că este un cuplu de homosexuali, reproşează autorităţilor din Anglia că nu au luat în seamă faptul că el şi fosta soţia îşi iubesc copiii şi că minorii şi-au dorit tot timpul să se întoarcă acasă.

Acesta susţine că printre motivele pierderii tutelei celor doi copii minori ar putea fi faptul că femeia l-a acuzat de agresiuni fizice, între cei doi existând certuri repetate, bărbatul fiind chiar şi ridicat de poliţie. Neînţelegerile ar fi pornit de la suspiciuni de infidelitate şi mai multe probleme medicale ale femeii.

"Avea (n.r. mama copiilor) o durere la picior foarte mare. Doctorul îi recomandase morfină şi vă daţi seama că, din octombrie-noiembrie până în martie (n.r. 2013-2014), situaţia familiară a fost puţin cam dificilă, au fost certuri în casă, se ocupa mult mai puţin de copii. Nu că nu ar fi vrut, dar nu îi permitea starea de sănătate. Mama copiilor a sesizat autorităţile despre aceste certuri. Ea a sunat sunat poliţia de două ori. Reclama că nu ne înţelegem, că vrea să scape de mine, că vrea să fie singură, diferite chestiuni. Eu nu lovit-o niciodată, deşi a reclamat acest lucru. Nu a reclamat că mi-am lovit copii, nu am făcut asta. Eu eram foarte tandru faţă de copii mei. Când Poliţia mă aresta se deschide o anchetă şi eram într-un arest 12 ore", a declarat Florin Barbu pentru MEDIAFAX.

Mai multe articole despre:
copii Anglia agresiune Florin Barbu