MENIU

Tatăl Andreei Bălan rupe tăcerea, după ce artista a suferit un stop cardio-respirator

Tatăl Andreei Bălan rupe tăcerea, după ce artista a suferit un stop cardio-respirator

După ce fiica lui a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană, tatăl Andreei Bălan a oferit prima reacție.

"Nu știu, eu stau la Ploiești. Acum mă pregătesc să mă duc și eu la clinică. Eu am vorbit doar cu soția și mi-a zis ceea ce știe toată lumea. Că e la Terapie Intensivă și că e bine. Eu am vorbit și aseară și azi-noapte și de dimineață. Cu George n-am mai vorbit de dimineață. E cu ea probabil, acolo. Nu știu nimic, vreau să știu și eu, să văd concret ce se întâmplă", a spus Săndel Bălan, pentru Spynews.ro.

Reamintim că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator exact în timpul operației de cezariană. Anunțul oficial a venit chiar de la soțul cântăreței, actorul George Burcea. Acesta a transmis un mesaj pe Facebook în care confirmă că Andreea a trecut prin clipe grele în sala de naștere, la clinica Sanador. El i-a liniștit, însă, pe fanii artistei cărora le-a spus că medicii au reușit să o stabilizeze.

Actorul a oferit și câteva detalii despre bebeluș. Fetița se numește Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3,2 kilograme.

Noutăţi despre stopul cardiac suferit de Andreea Bălan. Medicii au fost şocaţi

Mai multe articole despre:
Andreea Bălan săndel bălan