MENIU

Tăriceanu: Bănuiesc că premierul va da curs invitaţiei la Cotroceni

<p>Tăriceanu</p>

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este de părere că premierul Viorica Dăncilă va onora invitaţia la Palatul Cotroceni pentru discuţii pe probleme de politică externă, el arătând că nu vede un motiv de a refuza având în vedere că scrisoarea adresată de preşedintele Klaus Iohannis prim-ministrului reprezintă "formula corectă instituţional".

"E problema premierului, nu stabilim noi ce face premierul, dar cred că de data aceasta, pentru că am aflat că a fost trimisă o scrisoare din partea preşedintelui, adresată primului ministru, cred că aceasta este formula corectă instituţional şi bănuiesc că doamna prim-ministru va da curs acestei invitaţii. Nu văd niciun alt motiv de a refuza. Cred că acesta va fi răspunsul, dar nu vorbesc în locul prim-ministrului", a afirmat Tăriceanu, luni, după o întâlnire cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la Parlament.

Întrebat dacă ar trebui să meargă şi ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, la această întâlnire, Tăriceanu a răspuns: "Acest lucru îl va aprecia doamna prim-ministru".

Sursa: agerpres.ro

Mai multe articole despre:
Cotroceni premier Viorica Dăncilă