MENIU

Tăriceanu, atac devastator la şefa ÎCCJ: E o ruşine!

Tăriceanu, în campanie

Continuă războiul declaraţiilor fără menajamente între preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea. Tăriceanu a afirmat că aceasta ar trebuie să dmeisioneze, fiindcă e "o ruşine că în fruntea Justiţiei în România tronează cineva care spune că România a aderat prea devreme la Carta Drepturilor Omului".

"Singurul gest salutar e să îşi dea demisia. E o ruşine că în fruntea Justiţiei în România tronează cineva care spune că România a aderat prea devreme la Carta Drepturilor Omului. Eu cred că este declaraţia anului, este o declaraţie care se înscrie în linia lansată de doamna Prună, cea care spunea că drepturile omului sunt un lux. Avem exemplare de astea în România zilelor noastre, din păcate. Noi, eu şi colegii mei, vorbim despre Europa şi România europeană şi ne trezim cu oameni care ne trag în jos, ne fac de râs", a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu.

Reacţia lui Tăriceanu vine după ce Cristina Tarcea a declarat, la Realitatea TV, că "România întotdeauna s-a cam pripit atunci când a trebuit să îşi asume nişte obligaţii internaţionale" 

Tarcea îl face praf pe Tăriceanu

 

Mai multe articole despre:
Tăriceanu Tacea