MENIU

Ţara în care soţiile înşelate au dreptul să-şi ucidă bărbatul

Ţara în care soţiile înşelate au dreptul să-şi ucidă bărbatul

Există țări în care nu este interzis practic nimic. Acolo e legal să omori amanta soțului sau să faci sex cu animalele. Iată care sunt cele mai ciudate obiceiuri sexuale, potrivit portalului italian baltazar.it.

În Hong Kong, soţiile înşelate au dreptul să-şi ucidă bărbatul, însă numai prin forţă fizică, fără a folosi niciun fel de armă. În schimb, femeile au dreptul să o omoare cum vor ele pe amanta soţului.

În Oceania, membrii unui trib execută un dans menit special să-i excite pe oaspeţii străini, iar femeile pot întreţine relaţii sexuale cu aceştia.

În multe ţări arabe, căsătoriile se aranjează în baza unui certificat medical care atestă virginitatea miresei. În plus, pentru că mirele nu are dreptul să se întâlnească direct cu viitoarea lui soţie, el asistă la momentul când aceasta se scaldă, complet goală, într-o baie publică. Astfel, el îşi poate da seama dacă fata prezintă vreun defect fizic.

De menţionat şi cazul Japoniei, unde săruturile pe stradă sunt interzise prin lege. De altfel, niponii sunt unii dintre cei mai disciplinaţi oameni când vine vorba despre sex: 74% dintre cupluri folosesc mereu prezervativul.

În Liban, bărbaţilor li se permite, potrivit legii, să întreţină raporturi sexuale cu animale, dar numai dacă acestea sunt femele. Dacă animalul este mascul, libanezii riscă să fie condamnaţi la moarte.

De acelaşi sfârşit tragic au parte şi indonezienii care se masturbează. Legea spune că aceştia pot fi decapitaţi.

În Columbia, se poartă sexul cu martori. Astfel, în noaptea nunţii, mama miresei trebuie să asiste la actul sexual dintre cei doi proaspeţi însurăţei.

Nici bărbaţii din Bolivia nu o duc prea bine: există o lege care le interzice în mod expres să facă sex cu două surori în acelaşi timp.

În schimb, în Guam există bărbaţi a căror singură treabă este să dezvirgineze fetele, ei fiind remuneraţi consistent pentru acest serviciu. Motivul: în acest teritoriu aparţinând SUA le este interzis virginelor să se căsătorească.

Sursa: unica.md

Mai multe articole despre:
sex cuplu tradiţii ţară