MENIU

Tânărul din Cluj cu JUMĂTATE DE CRANIU a fost operat. Povestea lui a ajuns în presa străină

Tânărul cu jumătate de craniu a fost operat

Elvis Romeo Lingurar, tânărul de 25 de ani din Livada, judeţul Cluj, care timp de aproape un an a trăit cu jumătate de craniu a fost operat.

In urma reportajului publicat de dejeanul.ro, oameni de bine au pus mana de la mana si au adunat cei 2500 de lei necesari operatiei de reconstructie a craniului zdrobit in urma unui accident de munca.

Elvis a intrat in sala de operatie in aceasta dimineata la ora 7 la Clinica de NeuroChirurgie din Cluj-Napoca. Operatia a fost una lunga, care a durat aproximativ 6 ore, dar medicii spun ca a fost un succes.

Acesta se simte bine, dar va ramane in continuare internat sub supraveghere. Povestea tanarului din Livada a atras si atentia  jurnalistilor straini, cei de la DailyMail publicand un material despre incercarea grea prin care trece Elvis Romeo.

Tanarul de 25 de ani din Livada a trait timp de 11 luni doar cu jumatate de craniu, dupa ce a avut un accident de munca in timp ce demola acoperisul unei scoli din Cluj-Napoca.

Elvis Romeo a cazut direct in cap de la peste  patru metri inaltime, iar ceilalti colegi cu care era la munca, l-au abandonat imediat dupa eveniment. Acesta a fost transportat la spital, dar pentru a-i salva viata, medicii i-au inlaturat partea de craniu zdrobita.

Neavand bani pentru o proteza de reconstructie, a fost externat dupa ce s-a refacut, dar viata lui nu a mai fost ca cea de dinainte de accident.